Aveza Industrial Automation
NL | EN

We make automation work

Onze werkwijze, als partner voor uw project

Industrial automation bundelt al snel de nodige techniek. Denk aan een fotocel tot en met een visionsysteem. Aan kleppen en drukknoppen tot en met robots en graphical user interfaces. Een techneut zou zich er zomaar in kunnen verliezen, al hoeft u daar bij een samenwerking met AvezA niet over te twijfelen. We zorgen ervoor dat techniek uw processen verbetert. Versoepelt en versnelt. Die ene stap extra: bij AvezA zetten we ‘m graag, als partner voor uw project. 

Snel en veelzijdig

Ons team is klein. Dat maakt ons snel, met korte communicatielijnen. Ook hebben we ieder onze eigen achtergrond en specialismen, wat betekent dat u ons kunt inzetten voor vrijwel alle software-engineering binnen industrial automation. Bovendien – en misschien is dat nog wel het belangrijkste: we specificeren heel duidelijk wat we programmeren. Vergeet het beeld van software-engineers die alleen maar oog hebben voor wat er op de schermen voor ze gebeurt. In plaats daarvan houden we u voortdurend op de hoogte. Praten we u bij en constateren we al vroeg wat later mogelijk voor vertraging zorgt. Open, scherp, betrokken: uiteindelijk typeert die toewijding ons misschien nog wel het best.

Onze aanpak voor uw project

Geen project is hetzelfde. Dat beseffen we bij AvezA maar al te goed. Omvat het ene project al vanaf het eerste begin kraakheldere specificaties, een ander project is minder afgebakend. Daarom spitsen we onze aanpak toe op uw project. We zijn vertrouwd met het traditionele V-model, maar hanteren voor u net zo goed een 'agile' werkwijze als scrum. Verschillende methodieken, al zijn er zeker overeenkomsten. Want meedenken, dat doen we altijd. Zoals we ons ook voortdurend betrokken tonen. En onze verantwoordelijkheid nemen, tijdens elke fase van het project. 

Vertrouwd met industriële standaarden

We kennen de industriële standaarden en werkten er al veel mee. We zetten er uw productielijn of machine gestructureerd en modulair mee opzet, zodat u bespaart op ontwikkeling en onderhoud van software en een lagere cost of ownership realiseert. Of neem bijvoorbeeld PackML, dat als standaard voor de verpakkingsindustrie onder andere resulteert in een eenduidige status van de machine en hierdoor de Overall Equipment Effectiveness (OEE) van een lijn of machine beter inzichtelijk maakt. Meer efficiency, meer rendement: we weten hoe we industriële standaarden moeten inzetten, gericht op uw resultaat.

AvezA: ook voor detacheren

Software-engineering kan uitdagend zijn. Zeker wanneer dit vraagt om specifieke kennis. Of wanneer u behoefte heeft aan tijdelijke capaciteitsuitbreiding. Vertrouw op AvezA. We zijn er naast projecten ook voor detacheeropdrachten voor industrial automation en kunnen overweg met praktisch alle programmeertalen en softwareplatforms. Denk in ons geval vooral aan Mitsubishi, B&R en Siemens maar net zo goed aan merken als Allen-Bradley, Beckhoff en andere op CODESYS gebaseerde platformen.

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions