Aveza Industrial Automation
NL | EN

We make automation work

Industrial automation

Industrial automation brengt een organisatie verder. Uiteraard moet alles kloppen, al is dat nou nét waar we bij AvezA scherp op zijn. We ontwikkelen software, maar denken evengoed mee over vragen rondom elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Zo voorkomen we dat we alleen maar letten op wat we maken. En zorgen we er juist voor dat onze oplossingen daadwerkelijk impact hebben. Telkens weer. 

Vision, motion & robotics

Binnen industrial automation ligt onze focus op aandrijving en besturing. Vision, motion, robotics: zie daar ons uitgangspunt voor maatwerk. Veelal ontwikkeld voor speciaalmachinebouwers, die ons net als andere OEM’ers inschakelen voor specifieke klantcases. Zo hielpen we bijvoorbeeld mee met de productie van turbochargers voor Duitse automerken. En gingen we ook aan de slag voor de productie van doseermachines voor onder meer een Italiaanse zoetwarenproducent. Grote kans dus, dat u ons eigenlijk al kende. Weliswaar niet bij naam, wel door de producten waaraan wij meewerkten. 

Voor iedere sector

Naast de automotive en verpakkingsindustrie zijn we er ook voor eindklanten in de foodsector en non-foodsector. Net als voor organisaties in de offshore en tuinbouw, waarbij de machinebouwers die op ons vertrouwen zelf veelal mkb’er zijn. Het is bij diezelfde bedrijven waar wij op ons best zijn. Omdat we er de vrijheid krijgen te doen waar we goed in zijn. Omdat we ons er kunnen onderscheiden, als partner voor automatiseringsprojecten voor iedere eindgebruiker. Benieuwd hoe dit voor u uitpakt? 

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions