Aveza Industrial Automation
NL | EN

We make automation work

Werken bij AvezA is bijdragen aan de mooiste projecten

Je doet graag waar je goed in bent. Simpel. Toch is er meer. Want werk wordt pas écht leuk als je weet wat het oplevert. Als je ziet wat anderen eraan hebben en waar het wordt toegepast. Stel je daarom eens voor, dat jouw kennis ertoe bijdraagt dat Duitse automerken profiteren van de beste turbochargers. Klinkt goed, toch? Bij AvezA is het dan ook precies dat wat we doen, wat onze werkwijze typeert. De door ons geprogrammeerde software is onmisbaar voor de vaak mooiste projecten. En daarbij is goede versterking zéker welkom.

Kom jij ons versterken?

Werk jij als software engineer binnen industrial automation? Heb je al een paar jaar aan werkervaring en net als wij een zwak voor vision, motion en robotics? Laat van je horen, we maken graag kennis met je. Ook wij zijn software engineers. Net zo bezeten van industrial automation als jij. En klaar om onze kennis te bundelen met die van jou. Werken bij AvezA is werken in een eerlijke, open en transparante organisatie. We bieden jou de ruimte, door je bijvoorbeeld een cursus of coachingstraject aan te bieden. Zodat jij je kunt laten zien. Jezelf kunt ontwikkelen. En altijd de laatste kennis paraat hebt, als engineer van de toekomst. 

Laten we kennismaken

Interesse in een goed gesprek? Wil je meer weten over onze projecten en wat daarin jouw rol is? Neem contact op en stel ons je vragen. We zijn benieuwd!

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions